Clusia rosea është një pemë tropikale

clusia rosea

Clusia rosea është një pemë me gjelbërim të përhershëm me origjinë tropikale që, kur është shumë e re, mund të ngatërrohet me një bimë...

reklamat
Casuarina glauca është një pemë e vogël

casuarina

Casuarina janë bimë që duken shumë të ngjashme me pishat, për nga madhësia e tyre dhe po ashtu...