reklamat
Prunus pissardi ka lule rozë

Prunus cerasifera

Prunus cerasifera është një pemë që mund të konsiderohet si zbukuruese dhe frytdhënëse, megjithëse përdoret shumë më tepër si...

Pema e bajames është një pemë frutore gjetherënëse

prunus dulcis

Prunus dulcis, i njohur më mirë si pema e bajames, është një nga pemët frutore gjetherënëse më interesante për klimat e ngrohta dhe të buta. Mbështet...

vishnje

Prunus avium

Prunus avium është një nga pemët frutore gjetherënëse më dekorative që ekziston dhe nuk mungojnë arsyet: gjatë...