reklamat
Pemët e Paulownia janë gjetherënëse

paulownia

Pemët e Paulownia janë bimë me rritje të shpejtë dhe zakonisht lulëzojnë në një moshë shumë të re. Nëse kushtet janë...

Clusia rosea është një pemë tropikale

clusia rosea

Clusia rosea është një pemë me gjelbërim të përhershëm me origjinë tropikale që, kur është shumë e re, mund të ngatërrohet me një bimë...