Ekipi editorial

All Trees është një faqe interneti AB në internet. Në këtë faqe interneti ne kujdesemi për të ndarë të dhënat më të mira të të gjitha llojeve të pemëve në botë, si dhe një listë kuriozitetesh dhe kujdesesh që do të na lejojnë të njohim më mirë pemët dhe të jemi në gjendje të kujdesemi për to në mënyrë që ato rriten në gjendje perfekte.

Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e ekipit, ju mund të na kontaktoni duke përdorur këtë formular.

Koordinatori

  • Monica Sanchez

    Që kur kam qenë shumë i vogël më kanë pëlqyer shumë pemët, bimë që i kam rritur që nga viti 2008 pak a shumë. Më pëlqen të mësoj emrat e tyre, origjinën, karakteristikat dhe sigurisht se si duhet të kujdesen për to nëse mbahen në një kopsht ose në një tenxhere.

Redaktorët