Monica Sanchez

Kusabab kuring alit pisan kuring resep pisan kana tangkal, pepelakan anu kuring tumbuh ti saprak 2008 atanapi langkung. Abdi resep diajar namina, asal-usulna, ciri-cirina, sareng tangtosna kumaha miara aranjeunna upami aya di kebon atanapi dina pot. Langkung ti 5 sababaraha taun ka pengker kuring mutuskeun pikeun ngahaturanan diri kana sosialisasi ilmiah sareng pendidikan lingkungan, sareng janten panulis eusi khusus dina pepelakan. Di Todo Arboles Abdi ngarepkeun ngabagi pangaweruh, pangalaman sareng naséhat pikeun sadayana anu resep pepelakan. Kuring pikir éta tujuan anu saé pikeun nyebarkeun kaéndahan sareng pentingna tangkal, ogé ngamajukeun konservasi sareng hormatna.

Mónica Sánchez parantos nyerat 129 tulisan ti saprak Pebruari 2021