Tim redaksi

All Trees mangrupikeun situs wéb AB Internet. Dina situs wéb ieu kami jaga ngabagi catetan pangsaéna tina sadaya spésiés tangkal di dunya, ogé daptar kapanasaran sareng perawatan anu bakal ngamungkinkeun urang langkung terang kana tangkal-tangkal éta sareng tiasa ngurus éta. aranjeunna tumuwuh dina kaayaan sampurna.

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo formulir ieu.

[no_touch]

Koordinator

  • Monica Sanchez

    Kusabab kuring alit pisan kuring resep pisan kana tangkal, pepelakan anu kuring tumbuh saprak 2008 langkung atanapi kirang. Abdi resep diajar namina, asal-usulna, ciri-cirina, sareng tangtosna kumaha aranjeunna kedah dirawat upami disimpen di kebon atanapi dina pot.

Éditor